Салат морський з кальмарами і сьомгою - Image

Салат морський з кальмарами і сьомгою

Кількість порцій: 4Час приготування: 15 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Вишуканіше, свіжіше і смачніше страви для Вашого святкового застілля Ви не знайдете. Якщо Ви небайдужі до морепродуктів і всьому, що з ними пов'язано – Вашій увазі приголомшливий салатик, виконаний в морському стилі. У ньому і ніжний кальмар, і делікатесна сьомга, і навіть аристократична червона ікра, яка не тільки незвичайно прикрасить салатик, але і зробить його дуже ефектним. Кисло-солодкі яблучка, свіжі огірочки і цитрусова кислинка «розбавляють» суто морську компанію і чудово підкреслюють делікатний, ніжний смак салату. Замість майонезу можете використовувати сметану або йогурт без добавок. У будь-якому випадку смак у салату неймовірно божественний і незабутній. Обов'язково спробуйте.

Продукти для рецепту

Кальмар туби свіжоморожені
265.00

Кальмар туби свіжоморожені

за 1 кг

Інгредієнти

Кальмар туби свіжоморожені

150 г.

Сьомга шматки слабосолона

150 г.

Яблуко Джонапринц 70+

120 г.

Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г

30 г.

Ікра червона Шаланда Кета солона

30 г.

Огірки солені

200 г.

Лимон

50 г.

Етапи приготування

01

Кальмар відварити в протягом декількох хвилин в підсоленій воді. Потім охолодити і нарізати скибочками. Рибу нарізати кубиками або скибочками.

02

Яблука і огірки помити і нарізати кубиками, соломкою або скибочками. Лимон нарізати скибочками.

03

Всі інгредієнти з'єднати. Додати майонез і перемішати салат. Прикрасити шматочками лимона і ікрою.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв