Салат з пекінською капустою, куркою і кальмарами - Image

Салат з пекінською капустою, куркою і кальмарами

Кількість порцій: 4Час приготування: 25 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Від такої вишуканої смакоти не відмовиться ні примхливий гурман, ні справжній поціновувач смаку. Пропонований салатик включає до свого складу дієтичне куряче м'ясо, океанічний делікатес – ніжні кальмари, а також свіжі овочі і фрукти. В якості заправки – жирна сметана. На Ваш розсуд можна також додати трохи свіжої зелені. Всі інгредієнти прекрасно доповнюють один одного, створюючи неповторну симфонію смакових ноток. Салат гармонійно поєднує в собі вітамінну бомбу, море насолоди, океан користі і божественний смак. І наостанок невеликий, але важливий момент: не переваріть кальмарів, інакше м'ясо стане жорстким, практично неїстівним, а Ви позбудетеся одного цінного компонента для салатику.

Продукти для рецепту

Філе куряче
204.90 - 293.00

Філе куряче

за 1 кг

Інгредієнти

Філе куряче

300 г.

Перець зелений фасований

120 г.

Помідори рожеві фасовка

200 г.

Капуста Пекінська

300 г.

Сіль Єгипет

за смаком

Сметана ХМЗ 20%

30 г.

Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г

120 г.

Кальмари Vici туби сиро-морожені глазуровані U7 1кг

200 г.

Етапи приготування

01

Куряче філе відварити в підсоленій воді. Потім злити воду і охолодити птицю. Філе нарізати кубиками або скибочками.

02

Яблуко помити і нарізати соломкою або кубиками. Помідори помити і нарізати кубиками або скибочками. Болгарський перець очистити від насіння і нарізати кубиками.

03

Капусту помити, зняти верхні листки, дрібно нашаткувати. Посипати сіллю капусту і залишити на 5 хвилин.

04

Кальмари відварити в підсоленій воді близько 1-2 хвилин. Потім охолодити і нарізати кільцями.

05

Всі інгредієнти з'єднати. Додати сметану і перемішати салат.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв