Салат з грибами, куркою та креветками  - Image

Салат з грибами, куркою та креветками

Кількість порцій: 6Час приготування: 25 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Вечеря

Мрія найпримхливішого гурмана. Цей вишуканий салатик підкуповує з першого погляду. Спочатку ефектним виглядом і красивою подачею, потім – божественними багатогранними смаковими нотками. Байдужих точно не залишиться. Якщо Ви плануєте святкове меню для особливого випадку, будь то сімейне торжество або прихід довгоочікуваних гостей, зверніть увагу на цей салат. Гармонійне поєднання ніжного філе курки і солодких консервованих ананасів знайоме багатьом. Але варто додати несподівані компоненти, такі як делікатесні королівські креветки, Ваші улюблені гриби печериці і перепелині яйця, як страва вигідно перетвориться і вмить підкорить всіх гостей. А Ви весь вечір будете купатися в компліментах.

Продукти для рецепту

Філе куряче
204.90 - 293.00

Філе куряче

за 1 кг

Інгредієнти

Філе куряче

300 г.

Креветки 90/120

300 г.

Яйце перепелине 1шт

8 шт.

Печериці Українські Печериці Кремові 500г

300 г.

Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г

30 г.

Сіль Єгипет

за смаком

Етапи приготування

01

З ананасу злити рідину. Ананас нарізати шматочками. Креветки відварити в підсоленій воді.

02

Яйця відварити, охолодити, очистити, нарізати кубиками або скибочками. Гриби помити, нарізати кубиками й обсмажити.

03

Куряче філе відварити в підсоленій воді. Потім злити воду і охолодити птицю. Філе нарізати кубиками або скибочками.

04

Всі інгредієнти з'єднати. Додати майонез і перемішати салат.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв