
Салат з шинкою і яблуками
Салати є однією з найпопулярніших закусок на українському столі. Жодне святкове застілля або звичайний сімейний обід не обходиться без цієї традиційної страви. Завдяки поєднанню різних продуктів і заправок можна домогтися незвичайних, часом навіть несподіваних смакових ноток. Пропонуємо випробувати легкий і ситний салатик одночасно, який здивує Вас неповторним смаком. Не дивлячись на велику кількість компонентів, він дуже простий і швидкий у приготуванні. Страви, у складі яких є яблуко, завжди виходять соковитими, свіжими і хрусткими. Рекомендуємо використовувати кислі або кисло-солодкі сорти, такі як семеренко, антонівські. При бажанні маринований огірок можете замінити свіжим.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Шинка Argal Йорк Сендвіч
200 г.
Картопля фасована
200 г.
Стебло селери
100 г.
Огірки мариновані Aro 3л
100 г.
Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г
140 г.
Салат Лолло Біонда зелений
60 г.
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
30 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Шинку нарізати кубиками. З огірків злити рідину. Нарізати їх кубиками або соломкою.
02
Селеру помити і нарізати кубиками. Салат помити, просушити, нарвати руками.
03
Яблука помити і нарізати соломкою або кубиками. Картоплю помити, відварити, охолодити, очистити, нарізати кубиками або скибочками.
04
Всі інгредієнти з'єднати. Додати майонез і перемішати салат.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів