Салат "Узбекистан" - Image

Салат "Узбекистан"

Кількість порцій: 5Час приготування: 2 год 25 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Редька відома людям дуже давно. Разом з часником стародавні єгиптяни давали в достатку редьку робітником на будівництві пірамід, щоб вони були здоровими і працездатними. А в Стародавній Греції редьку підносили богу Аполлону, оскільки вважали її королевою овочів. В Азії, зокрема, в Узбекистані в тому числі, редьку досі вважають королевою овочів. Адже, редька має лікувальні властивості. Зокрема вона містить фітонциди, які допомагають нам впоратися з респіраторними захворюваннями. Редька входить до складу салату "Узбекистан". Рецепт даного салату підійде для сімейної вечері. Смак салату виходить незвичайний. У своєму поєднанні редька і яловичина дадуть той самий оригінальний і ексклюзивний смак.

Продукти для рецепту

Яловичина піджарка
279.90 - 329.90

Яловичина піджарка

за 1 кг

Інгредієнти

Яловичина піджарка

500 г.

Редька Дайкон

300 г.

Цибуля

100 г.

Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г

4 ст. л.

Лист лавровий

2 шт.

Сіль Єгипет

за смаком

Олія соняшникова салатна 500мл

за смаком

Етапи приготування

01

Яловичину відварити із запашним перцем і лавровим листом протягом 2 годин, до повної готовності м'яса. Посолити наприкінці варіння.

02

Нарізану півкільцями цибулю обсмажити на соняшнковій олії протягом 5-10 хвилин.

03

Яловичину порізати дуже дрібними довгими брусочками.

04

Редьку натерти на крупній терці.

05

З'єднати всі інгредієнти. Посолити і заправити майонезом.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Ло-Мейн

Ло-Мейн

1

30 хв