Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти плита легкий вечеря вегетаріанські страви › Салат зі смаженої моркви з апельсинами і корицею
Салат зі смаженої моркви з апельсинами і корицею

Салат зі смаженої моркви з апельсинами і корицею

Смачний і корисний дієтичний салат з моркви з апельсином. Салат багатий вітаміни, особливо, вітамінами А (у моркві), С (в апельсинах) і Е (в оливковій олії). І вітаміни, до того ж, не просто потраплять у ваш організм, а й чудово засвояться, так як вітамін А засвоюється лише з жирами. Тому без оливкової олії в салаті не обійтися. Пікантності салату надають додані спеції: кориця і мускатний горіх, які чудово вписуються в салат і гармонують між собою. Якщо хочете ще трохи спецій, то можна додати сушений імбир (але зовсім небагато) або мелену гвоздику. З інгредієнтів салат можна доповнити будь-якими горіхами і сухофруктами.

Кількість порцій 4
Час приготування 20 хв

  1. 1. Морква — 500 г.
  2. 2. Апельсин — 200 г.
  3. 3. Олія оливкова — 30 мл.
  4. 4. Пудра цукрова — 20 г.
  5. 5. Кориця — 10 г.
  6. 6. Горіх мускатний — 3 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Моркву помити, очистити і нарізати соломкою. На сковороді розігріти оливкову олію і обсмажити моркву.

  2. Очистити апельсин, розібрати на часточки, очистити часточки від плівок. Розділити часточки на шматочки.

  3. Всі інгредієнти з'єднати. Додати корицю, мускатний горіх, цукрову пудру і перемішати салат. За бажанням прикрасити родзинками.