Салат із печінки тріски з грінками - Image

Салат із печінки тріски з грінками

Кількість порцій: 4Час приготування: 40 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Вечеря

У радянський період великою популярністю користувалася печінка тріски. Часи змінюються, однак ці рибні консерви як любили, так і люблять. Не дивлячись на те, що печінка тріски – сама по собі самодостатня і ситна закуска, це зовсім не виключає можливість приготувати з її участю оригінальні та смачні страви. Тому Вашій увазі салат із печінки тріски з грінками. Перед додаванням консервів в салатницю необхідно злити олію з банки. При бажанні можете кожен шматочок печінки обсушити на паперових серветках, щоб прибрати зайвий жир. Грінки виступають своєрідним «амортизатором» жирності салату: вони не тільки вберуть у себе сік, що виділився, але й урізноманітнять смак і консистенцію страви.

Продукти для рецепту

Печінка тріски Banga з лавровим листом та чорним перцем 115г
79.99 - 196.80

Печінка тріски Banga з лавровим листом та чорним перцем 115г

115 г

Інгредієнти

Печінка тріски Banga з лавровим листом та чорним перцем 115г

200 г.

Яйце куряче С0 1шт

3 шт.

Кукурудза консервована Heinz солодка 400мл

170 г.

Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г

30 г.

Хліб Цар хліб Тост Вершковий 330г

120 г.

Сіль Єгипет

за смаком

Етапи приготування

01

Духовку розігріти до 200 градусів. Яйця відварити, охолодити, очистити, нарізати кубиками або скибочками. З кукурудзи злити рідину. Печінку тріски розім'яти виделкою.

02

Деко застелити пергаментним папером. Хліб нарізати кубиками і підсушити 20 хвилин. Всі інгредієнти (крім грінок) з'єднати. Додати майонез і перемішати салат. Прикрасити салат грінками.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв