Рис із тертим кокосом - Image

Рис із тертим кокосом

Кількість порцій: 5Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Одним із основних інгредієнтів запропонованого рецепта є тертий кокос. М'якоть кокоса містить цілий ряд корисних для людського організму речовин, має здатність поліпшувати травлення і зір, підвищувати імунітет, відновлювати сили, перешкоджати виникненню серцево-судинних і онкологічних захворювань. Крім того, широко відомі протизапальна та антимікробна дії кокоса. Недарма жителі тропічних країн називають кокос "подарунком з небес". Із додаванням кокоса можна приготувати смачні, оригінальні страви, які, до того ж, дуже поживні. Рис із тертим кокосом - одна з таких страв.

Продукти для рецепту

Рис Metro Chef Басматі 3кг
299.90

Рис Metro Chef Басматі 3кг

3 кг

Інгредієнти

Рис Metro Chef Басматі 3кг

200 г.

Вода негазована Аквуля 2л

400 мл.

Родзинки

2 ст. л.

Кориця Badia палички 14,2г

1 паличка

Кунжут

1 ст. л.

Гвоздика Auchan 10г

3 шт.

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

2 ст. л.

Етапи приготування

01

Обсмажити кокос в олії протягом 1 хвилини на маленькому вогні. Додати кунжут, гвоздику і підсмажити все разом до золотистого кольору кокоса.

02

У киплячу воду кинути рис і додати корицю, кокос, родзинки і сіль. Накрити кришкою і варити до готовності.

03

Коли рис буде готовий, дати йому 5 хвилин постояти під кришкою.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Овочеве карі

Овочеве карі

1

20 хв