Рис із м'ясом у горщику по-перуанськи - Image

Рис із м'ясом у горщику по-перуанськи

Кількість порцій: 4Час приготування: 50 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Страви в горщиках користуються досить заслуженою популярністю. Цей зручний спосіб приготування має багато переваг. Участь господині в процесі приготування зводиться до мінімуму. Господиня в цей час може переключитися на приготування чого-небудь іншого. У стравах із горщиків менше жирів, а продукти повністю зберігають смак і аромат. В результаті приготування виходять смачні, соковиті і апетитні страви. До столу їх можна подавати в тому ж посуді, в якому вони готувалися. У процесі приготування рису з м'ясом у горщику по-перуанськи телятину можна замінити свининою, замість печериць використовувати білі гриби, а маргарин замінити рослинним маслом.

Інгредієнти

Телятина

400 г.

Капуста білокачанна

500 г.

Рис

100 г.

Цибуля ріпчаста

1 шт.

Перець болгарський

2 шт.

Печериці

200 г.

Часник

1 шт.

Перець червоний мелений

1 ч. л.

Маргарин

2 ст. л.

Бульйон м'ясний

1 л.

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Етапи приготування

01

М'ясо нарізати кубиками, цибулю подрібнити. Розігріти сковороду з маргарином, викласти на сковороду м'ясо з цибулею, обсмажити.

02

Капусту нашаткувати, перець нарізати кільцями, гриби нарізати. Додати в сковороду до м'яса овочі, злегка обсмажити.

03

Викласти в горщики суміш із сковороди, залити бульйоном, поставити в духовку на 20-30 хвилин.

04

Попередньо, відварити рис до напівготовності, додати рис в горщики, повернути в духовку на 10 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Рис із м'ясом у горщику по-перуанськи – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua