Гарбузово-рисовий пудинг - Image

Гарбузово-рисовий пудинг

Кількість порцій: 8Час приготування: 35 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Пропонуємо вашій увазі прекрасний рецепт приготування десерту - гарбузово-рисового пудингу. Такий десерт дуже добре підійде до вечірнього чаю або ранкової кави. Гарбузово-рисовий пудинг - це в першу чергу вітамін С, який особливо цінний в осінній період, завдяки вмісту в пудингу апельсинового соку і гарбуза. А також вітаміни групи В, що допомагають подолати втому, безсоння і безпричинну дратівливість. Цей вітамін допоможе позбутися прищів і зробити нігті міцними і красивими, а волосся пишним і здоровим. Наявні в гарбузі вітаміни А і Е є головною перешкодою, що не дозволяє з'явитися раннім зморшкам і передчасним ознакам старіння.

Продукти для рецепту

Рис пропарений
46.10 - 72.40

Рис пропарений

за 1 кг

Інгредієнти

Рис пропарений

450 г.

Молоко 2,5% 900г

1 л.

Цукор Ваш Цукор 10кг

200 г.

Сік Freshme апельсиновий 0,5л

100 г.

Гарбуз Хоккайдо

200 г.

Сіль Єгипет

за смаков

Етапи приготування

01

Змішати рис, молоко, цукор, апельсинову цедру, апельсиновий сік і сіль.

02

Дати закипіти. Варити рис на маленькому вогні 25 хвилин, помішуючи.

03

Порізати гарбуз кубиками, відварити в окремій ємності до м'якості. Додати в рис, накрити кришкою і дати трохи постояти.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв