
Пшеничні млинці з фейхоа та м'ятою
Це рецепт приготування дуже оригінальних млинчиків. Готуються пшеничні млинці з фейхоа і м'ятою всього за тридцять хвилин, але в підсумку виходить дуже смачний десерт. Фейхоа - це соковита ягода з ароматом і смаком суниці, ананаса і ківі, родом вона з Бразилії. Фейхоа має яскравий кислуватий смак з досить сильними суничними нотками, до яких додають трохи цукру. Фейхоа відмінно поєднується з м'ятою, разом вони створюють неймовірно свіжий смак. Їх поєднання буде відмінною начинкою для млинців. Додатковим соусом до таких млинців служить густий гарячий шоколад.
Інгредієнти
Борошно пшеничне
125 г.
Яйце куряче
2 шт.
Молоко
300 мл.
Сіль
0,5 ч. л.
Фейхоа
400 г.
М'ята свіжа
20 г.
Лимон
1 шт.
Цукор
2 ст. л.
Етапи приготування
01
У мисці змішати борошно, сіль і яйця, влити молоко, перемішати до однорідного стану. Поставити в прохолодне місце на 20 хвилин.
02
Натерти лимонну цедру, фейхоа разом з цукром подрібнити в блендері, додати в чашу блендера лимонний сік, перемішати, додати також листя м'яти. Всі інгредієнти подрібнити.
03
Дістати підготовлене тісто з прохолодного місця, поставити на вогонь сковороду з рослинною олією, розігріти, зробити млинці.
04
Змастити млинці соусом із фейхоа, загорнути конвертиком. Зверху посипати лимонною цедрою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів