
Картопляні пиріжки з грибами
Напевно, у кожного з нас пиріжки з картоплею та грибами асоціюються з дитинством, коли бабуся так уміло готувала їх, і здавалося, що нічого смачнішого на світі не буває. Тепер ви можете себе балувати такими пиріжками хоч щодня. Тим більше, що для таких пиріжків не треба навіть ліпити тісто! Ви просто "ховаєте" гриби в картоплю. Чимось цей рецепт нагадує зрази, але все таки це картопляні пиріжки. У цій страві і картопля-пюре, і гриби. Ну чим не повноцінна страва? Покладіть на тарілку кілька пиріжків і поріжте до них будь-які овочі - і ось вже ваша смачна незвичайна вечеря готова. Кличте швидше всіх до столу!
Інгредієнти
Картопля
1 кг.
Гриби
100 г.
Цибуля ріпчаста
120 г.
Яйце куряче
2 шт.
Сухарі панірувальні
50 г.
Олія рослинна
30 мл.
Сіль
за смаком
Етапи приготування
01
Картоплю помити, відварити в підсоленій воді до готовності. Потім злити воду, охолодити і очистити картоплю. Розім'яти картоплю в пюре. Цибулю очистити від лушпиння і подрібнити.
02
Гриби помити і нарізати кубиками. Розігріти невелику кількість олії у сковороді і обсмажити гриби. Додати до грибів цибулю і обсмажити до золотистого кольору. Яйце збити з сіллю.
03
Взяти трохи пюре, зробити з нього корж, покласти в центр начику і краї зліпити. Зробити так з усім тістом. Змастити пиріжки яйцем, обваляти в сухарях. Обсмажити пиріжки на сковороді.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів