Свинина тушкована в медовому соусі - Image

Свинина тушкована в медовому соусі

Кількість порцій: 3Час приготування: 1 год 30 хвСкладність: ВажкийПрийом їжі: Обід

Пропонуємо вам приготувати вишукану і в той же час просту страву - свинину тушковану в медовому соусі. Така смакота прийде до душі всім членам сім'ї, особливо чоловікам. Завдяки медовому соусі м'ясо вийде ніжним і соковитим, воно просто буде танути в роті. Радимо вам готувати більше, ніж зазвичай, тому що домочадці неодмінно попросять добавки. Не дивуйтеся, що всі в окрузі дізнаються про «свято живота» у вашому будинку завдяки апетитному аромату страви. Свинину можна подавати разом з картоплею, яка вже не потребуватиме підливи. Перед такою стравою не встоїть жоден чоловік, як, власне, і перед такою хазяйкою, як ви. Приємного апетиту!

Інгредієнти

Свинина (м'якоть)

380 г.

Мед

1 ст. л.

Оцет столовий

1.5 ст. л.

Сіль

0.5 ч. л.

Олія соняшникова рафінована

3.5 ст. л.

Етапи приготування

01

Свинину нарізати шматками середнього розміру. Додати мед, сіль, оцет, соняшникову рафіновану олію.

02

Перемішати і поставити в холодильник маринуватися на 30 хвилин.

03

Через 30 хвилин м'ясо дістати з холодильника, викласти в невелику каструлю, поставити на повільний вогонь і тушкувати близько 50 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв