
Свинячі відбивні з яблуками
До вашої уваги представлений рецепт, в основі якого зовсім не нове, але дуже і дуже смачне поєднання запеченого м'яса з фруктами. М'ясо чудово поєднується не з усіма фруктами, але яблука до нього підходять ідеально. І якщо ви все-таки вирішили його приготувати, то прийміть до уваги декілька порад, які ви можете використовувати під час приготування... Яблука краще брати твердих кисло-солодких сортів. Перед тим, як поставити м'ясо в духовку на кожному шматочку можна зробити надрізи, щоб м'ясо краще пропеклося і залишилося соковитим. А якщо після запікання залишилося трохи соку, то на його основі можна зробити соус і подати разом з м'ясом.
Інгредієнти
Свинина
1 кг
Яблука
500 г
Сир твердий
300 г
Перець чорний мелений
за смаком
Сіль
за смаком
італійські трави
за смаком
Етапи приготування
01
Свинину нарізати шматочками, кожен з яких злегка відбити. Посипати шматочки сіллю, травами і перцем. Розігріти сковороду і обсмажити шматочки м'яса до напівготовності.
02
Яблука помити, очистити, нарізати скибочками. Деко змастити оливковою олією і викласти на нього м'ясо. Зверху на м'ясо покласти скибочки яблук.
03
Духовку розігріти до 220 градусів. Сир натерти на крупній тертці. Посипати на яблука сир, поставити деко в духовку і запікати близько 10 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів