
Польський суп
Польська кухня смачна і багата. Рецептів перших страв в цій країні налічується кілька десятків. Жоден польський обід не обходиться без супу. Апетитний польський суп з ковбасою і квасолею - чудова страва, приготувати яку зовсім не складно. Вогонь, на якому вариться суп, повинен бути маленьким - якщо суп кипить бурхливо, він буде мутного кольору. Можна приготувати цю страву і з консервованої білої квасолі у власному соку. Щоб капуста в супі була соковитіша, її необхідно підготувати: нашаткувати, залити холодною водою і поставити в холодильник. У холодній воді капуста насититься і буде в супі дуже соковитою. Перед подачею на стіл блюдо прикрашають дрібно нарізаною зеленню петрушки.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Гомілка Курка По-Домашньому куряча
250 г.
Ковбаса куряча копчена
300 г.
Квасоля вагова
300 г.
Стебло селери
1 шт.
Морква
1 шт.
Капуста білокачанна
1/4 шт.
Цибуля
1 шт.
Часник
3 зубчики
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Паприка різана червона
за смаком
Кріп 70г
за смаком
Петрушка 70г
за смаком
Етапи приготування
01
Квасолю замочити на 1 годину в холодній воді, курку поставити варитися в 3-х літрах води.
02
Ковбасу нарізати брусками. З бульйону витягнути курку, додати квасолю і варити 40 хвилин.
03
Цибулю обсмажити з ковбасою і додати в каструлю. На тій же сковороді обсмажити моркву і селеру, додати подрібнений часник і все відправити у бульйон.
04
Капусту нашаткувати тонко і додати в каструлю. Коли суп закипить, додати сіль, перець, паприку.
05
Варити до готовності квасолі. Подавати з подрібненою зеленню кропу і петрушки.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів