Пиріг мисливський з лісовими грибами - Image

Пиріг мисливський з лісовими грибами

Кількість порцій: 4Час приготування: 2 годСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Україна належить до числа країн, де вживання грибів є традиційним. Лісові гриби: рижики, маслюки, білі, підберезники, підосичники, лисички, грузді використовуються в багатьох національних кухнях, адже страви з ними виходять незвичайно ароматними, смачними і ситними. Гриби широко застосовують у випічці, причому з будь-якого тіста. Приготуйте пиріг мисливський з лісовими грибами. У запропонованому рецепті використовується суміш лісових грибів. Грибочки з цибулею, смажені на вершковому маслі з додаванням вершків і гірчиці, стануть чудовим доповненням до смачного, апетитного пирога.

Продукти для рецепту

Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
60.80 - 79.00

Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г

950 г

Інгредієнти

Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г

100 мл.

Масло вершкове домашнє

130 г.

Вода негазована Аквуля 2л

100 мл.

Борошно пшеничне вищий гатунок

120 г.

Яйце куряче С0 1шт

5 шт.

Сир твердий Грана Падано 32%

100 г.

Сіль Єгипет

за смаком

Спеція Перець чорний мелений

за смаком

Цибуля ріпчаста фасована від 3кг

1 шт.

Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 10% 125г

90 мл.

Зелень мікс 100г

за смаком

Гірчиця ВХС Вінницька 125г

1 ст. л.

Суміш лісових грибів Боровичок різані сушені 50г

450 г.

Етапи приготування

01

У невеликій каструлі змішати молоко і воду, додати 110 г. вершкового масла. Поставити на вогонь, посолити і поперчити за смаком. Всипати борошно, перемішати до однорідної консистенції.

02

Розігріти духовку до 200ºС. Застелити деко для випікання харчовим папером.

03

Остудити тісто в каструлі, після чого перекласти в чашу блендера, почати збивати, поступово додаючи по одному яйцю. Одне яйце залишити для змазування. Додати в тісто тертий сир і перець.

04

За допомогою кулінарного мішка, видавити тісто на деко по спіралі. Змастити зверху збитим яйцем. Випікати в духовці 40 хвилин до золотистого кольору.

05

Цибулю очистити і подрібнити. Обсмажити на розігрітій сковороді з вершковим маслом. Нарізати гриби, всипати до цибулі на сковороду, готувати до м'якості грибів, додати сіль і перець за смаком. Помішуючи, додати в сковороду вершки і гірчицю. Готувати 2 хвилини, після чого зняти з вогню.

06

Дістати тісто з духовки, викласти грибну начинку на корж тіста.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв