
Пікантний морквяний салат
Коли вдома не виявилося свіжих овочів, а який-небудь легкий салатик все ж хочеться приготувати, Вас виручить морква. На перший погляд найпростіший, практично однокомпонентний салат дивовижно перетворився за рахунок грамотного додавання ароматної прянощі кмину, що збуджує апетит, кисленького оцту і гострого часничку. Смак новоствореного морквяного салату дійсно пікантний і яскравий, а цей насичений аромат – не передати словами. Слинки вже потекли? А найголовніше – така страва не тільки смачна, але і корисна, соковита, свіжа. Салат відмінно підійде в якості закуски до відварної картоплі, м'ясної або рибної страви. Зберігатися він може близько двох діб в холодильнику.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Морква
450 г.
Оцет Fimtad фініковий 500мл
20 мл.
Сіль Єгипет
за смаком
Кмин Еко римський 15г
10 г.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
80 г.
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
20 мл.
Часник
20 г.
Етапи приготування
01
Цибулю очистити від лушпиння і подрібнити. На сухій сковороді обсмажити кмин. Потім додати олію і цибулю. Обсмажити її до золотистого кольору.
02
Моркву помити, очистити, натерти на крупній тертці. Окремо обсмажити на олії моркву. Часник очистити від лушпиння і подрібнити.
03
Всі інгредієнти з'єднати. Додати оцет і перемішати салат.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів