Паста "Аматрічіана" - Image

Паста "Аматрічіана"

Кількість порцій: 4Час приготування: 25 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Паста Аматрічіана - одна з тисяч різновидів італійської пасти. Вона відмінно підійде для новачків - тих, хто тільки вчиться готувати пасти. 20-25 хвилин нескладних кулінарних прийомів, і відмінне блюдо у вас на столі. Зазвичай використовують товсті трубочки букатіні, але можна використовувати піні, спагетті або фусілі. Помідори обов'язково очищають від шкірки, так як при приготуванні цієї страви помідори служать таким собі соусом, а в соусі не повинно бути нічого зайвого. Подають пасту гарячою, посипавши зверху петрушкою і тертим сиром.

Продукти для рецепту

Макарони Чумак Спагеті 400г
59.99

Макарони Чумак Спагеті 400г

400 г

Інгредієнти

Макарони Чумак Спагеті 400г

400 г.

Грудинка копчена

300 г.

Помідори рожеві фасовка

1 кг.

Цибуля ріпчаста фасована від 3кг

1 шт.

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

2 ст. л.

Сіль Єгипет

за смаком

Спеція Перець чорний мелений

за смаком

Етапи приготування

01

Нарізати грудинку невеликими кубиками й обсмажити її на оливковій олії протягом 4 хвилин на середньому вогні.

02

Додати до грудинки дрібно нарізану цибулю і смажити ще 2 хвилини.

03

Відварити спагеті до напівготовності і відкинути на друшляк.

04

Зняти шкірку з помідорів, нарізати їх невеликими кубиками і додати в сковорідку до грудинки. Посолити, поперчити, тушкувати 5 хвилин.

05

Потім додати спагеті, перемішати, прогріти на невеликому вогні 2 хвилини. Подавати гарячим.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв