Великодній зелений салат із фетою - Image

Великодній зелений салат із фетою

Кількість порцій: 4Час приготування: 15 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Світлий Великдень – фундаментальне християнське свято, яке вінчає найсуворіший сорокаденний піст в році. За традицією великодній стіл повинен бути рясним і урочистим, а меню – особливим. Воно, як правило, складається з великодніх пасок і крашанок – фаворитів великодньої трапези, а також різноманітних м'ясних і рибних страв, легких закусок, салатів. Пропонований рецепт зеленого салату з фетою сміливо включайте в Ваше великоднє меню, адже він і стіл прикрасить, і всім домашнім по душі доведеться. Така легка святкова страва допоможе здійснити плавний перехід від пісної їжі до звичайної. До того ж навесні з'являється перша зелень і овочі, які і послужать компонентами для цього салату.

Продукти для рецепту

Капуста Броколі
129.90 - 179.90

Капуста Броколі

за 1 кг

Інгредієнти

Капуста Броколі

250 г.

Горошок зелений Лімо заморожений 400г

125 г.

Огірки солені

0,5 шт.

Авокадо 500г

0,5 шт.

Петрушка 70г

2 ст. л.

М'ята 50г

1,5 ст. л.

Скатертина Прованс Лимони 120х136см

1,5 шт.

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

3,5 ст. л.

Насіння гарбуза чищене

за смаком

Насіння соняшника очищене

за смаком

Сир Фета Світ Сир 45%

3 ст. л.

Етапи приготування

01

Розламати капусту на шматочки, покласти в каструлю, залити водою, поставити на вогонь, відварити до м'якості, протягом 2-3 хвилин у киплячій воді. Воду злити, капусту промити під водою.

02

Відварити в киплячій воді горошок протягом 1-2 хвилин. Після, промити під водою.

03

У салатниці змішати капусту, горошок, нарізані огірок і авокадо, посічені петрушку і м'яту.

04

Окремо змішати оливкову олію і вичавлений лимонний сік, після чого скропити салат отриманою заправкою, додати в салат фету та насіння.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв