
Гостра ковбасна солянка
Головне достоїнство цього рецепта солянки у швидкості її приготування, при збереженні необхідних смакових якостей. Пов'язано це з тим, що вариться солянка на на м'ясному бульйоні, а на воді, але виходить досить наваристою, адже основним її компонентом є ковбаса: варена або сирокопчена. Чим більше видів ковбаси використовується, тим краще. Незважаючи на назву солянки, кожна господиня самостійно регулює бажану гостроту страви. Готова солянка має кислувато-гострий смак, дуже ситна і неймовірно ароматна. При подачі її на стіл в кожну тарілку додають ложку сметани або майонезу, оливки або маслини. Зверху солянку можна прикрасити часточкою лимона і зеленню.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Картопля фасована
5 шт.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
1 шт.
Ковбаса варена Ятрань Столична вищий сорт
300 г.
Морква
1 шт.
Огірки солоні
200 г.
Помідори Auchan консервовані з зеленню 3л
200 г.
Оливки Aro різані 4250мл
150 г.
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
за смаком
Етапи приготування
01
Зняти з помідорів шкірку. Розігріти сковороду з олією на вогні, обсмажити попередньо нарізану цибулю і натерту моркву, до золотистого кольору.
02
Додати в сковороду до цибулі і моркви нарізану ковбасу, після, подрібнені помідори.
03
Поставити на вогонь каструлю з водою, покласти очищену і нарізану картоплю, довести до готовності. Додати в каструлю з картоплею суміш зі сковороди. Варити протягом 5 хвилин, після чого додати нарізані огірки разом з рідиною, і оливки також разом із маринадом з банки.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів