Омлет по-арабськи з м'ясом - Image

Омлет по-арабськи з м'ясом

Кількість порцій: 2Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Cніданок

Точної історії виникнення такої страви, як омлет ніхто не знає. Але слово omelette - французьке, тому й прийнято вважати, що витоки омлету знаходяться у Франції. Найбільш поширена версія про виникнення цієї страви розповідає історію про те, як король Богемії Франц-Йосиф I поїхав на полювання, під час якого дуже зголоднів і йому не залишалося нічого іншого, як заглянути до звичайних простих людей. Селянам, які були дуже ошелешені таким візитом, довелося приготувати обід з усього, що у них було - яйця, молоко, борошно і родзинки. Королю настільки сподобалась ця страва, що він наказав своїм кухарям вдосконалити її і внести в свій раціон. З тих пір і почалося поширення омлету по різним кухням світу, які привносили щось своє в рецепт, і тепер ми можемо обирати кожен день новий варіант цієї страви.

Продукти для рецепту

Яловичина піджарка
279.90 - 329.90

Яловичина піджарка

за 1 кг

Інгредієнти

Яловичина піджарка

200 г.

Цибуля зелена Auchan пучок 75г

70 г.

Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г

2 ст.

Яйця курячі Eurogroup 10шт

3 шт.

Масло вершкове домашнє

2 ст. л.

Борошно пшеничне вищий гатунок

1 ч. л.

Зелень мікс 100г

60 г.

Сіль Єгипет

4 г.

Етапи приготування

01

Перекрутити м'ясо в м'ясорубці 2 рази, збити яйця, посікти дрібно зелену цибулю і змішати з яйцем, молоком і борошном.

02

Додати в суміш фарш, вилити приготовану масу в форму, змащену маслом, запікати омлет в духовці до готовності.

03

Такий омлет прийнято подавати з гарніром з картоплі або рису і з зеленню.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв