Натиліас - Image

Натиліас

Кількість порцій: 2Час приготування: 50 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Вечеря

Натіліас - дуже смачний і ніжний десерт, який порадує вас своїм м'яким смаком. Він настільки ніжний, що відразу тане в роті. А все завдяки ванілі, яка надає такий смак вашій страві. Не дивлячись на те, що десерт готується не дуже швидко, все ж він того вартий. Адже найніжніший смак ванілі із вершками, молоком і корицею зроблять свою справу. Десерт має дуже презентабельний вигляд, тому ви можете подавати його і гостям у свято, і просто до сімейної вечері. Він заворожує всіх своїм смаком буквально з першої ложечки. Тому що ця страва досконала як на смак, так і його зовнішній вигляд. Печиво для нього краще вибирати пісочне.

Інгредієнти

Молоко

200 мл.

Вершки 30%

80 мл.

Лимон

1 шт.

Кориця мелена

1 г.

Печиво

4 шт.

Ванільний стручок

0,5 шт.

Яйце куряче

5 шт.

Борошно кукурудзяне

30 г.

Цукор

50 г.

Етапи приготування

01

Жовтки відокремити від білків, з лимона зняти цедру, ваніль розрізати уздовж.

02

У невелику каструлю вилити молоко, поставити на вогонь, додати половину цедри лимона, покласти паличку кориці, половину ванілі, довести до кипіння, після, варити на маленькому вогні 2 хвилини.

03

Жовтки змішати в мисці з цукром, влити вершки і висипати борошно, збити до піни.

04

Для водяної бані влити в окрему каструлю 1 л. води, поставити на вогонь, довести до кипіння, зменшити до середнього.

05

У молоко влити невеликою цівкою вершково-яєчну суміш, витягнути ваніль, цедру і корицю, перелити в металеву миску, поставити на заздалегідь приготовлену водяну баню.

06

Варити на водяній бані 4-5 хвилин, при цьому постійно змішувати, уникаючи прилипання суміші до дна.

07

У порційну форму викласти частину суміші, зверху покласти 1 печиво, зверху другу частину маси і знову 1 печиво. Прибрати в холодильник на 25 хвилин. При подачі посипати зверху меленою корицею.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Сібас, запечений у фользі

Сібас, запечений у фользі

2

30 хв

Натиліас – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua