Гриби по-строганівски - Image

Гриби по-строганівски

Кількість порцій: 4Час приготування: 50 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Дуже важливий момент, який слід врахувати під час готування грибів, це їх рівень небезпеки для людського організму. Адже дуже часто люди труяться грибами, особливо тими, які збирають самі, і які потім неправильно готують. Але якщо гриби вибирати правильно, то вони несуть багато користі людині. По-перше, в них невеликий відсоток жирів, що дозволяє їсти гриби навіть на вечерю. По-друге, в них дуже багато мікроелементів, яких потребує наш організм. Тому, якщо ви хочете, щоб гриби вийшли смачними, а головне - соковитими, спробуйте приготувати їх за нашим рецептом "Гриби по-строганівськи ".

Інгредієнти

Печериці королівські

900 г.

Гриби білі сушені

10 г.

Вино біле сухе

150 мл.

Цибуля ріпчаста

2 шт.

Масло вершкове

75 г.

Сметана

200 мл.

Горіх мускатний

за смаком

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Етапи приготування

01

Нагріти вино у невеликій каструлі, не доводячи до кипіння. Потім зняти з вогню, додати білі гриби і залишити вимочувати.

02

Цибулю нарізати скибочками і розібрати на півкільця. У сковорідці на повільному вогні розтопити вершкове масло і обсмажити цибулю. Викласти на тарілку. Збільшити вогонь і обсмажити половину свіжих грибів, періодично додавати вершкове масло. Додати їх в цибулю, потім все перекласти назад в сковороду.

03

Білі гриби подрібнити і помістити в сковороду разом із вином, посолити і поперчити. Довести до кипіння і відразу зменшити температуру. Тушкувати під закритою кришкою 30 хвилин. Зняти з вогню, додати сметану і порцію тертого мускатного горіха. Підігріти, не доводячи до кипіння.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Гриби по-строганівски – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua