
Грибний паштет
Паштет - це страва, приготована особливим способом. Паштет готують з фаршу самих різних продуктів. Його готують з дичини, м'яса, печінки, яєць, грибів, трюфелів. Але ми сьогодні будемо вчити вас, як готувати грибний паштет. Грибний паштет може дуже порадувати вас своїм смаком, якщо ви не полінуєтеся його приготувати. А лінуватися насправді нічого, тому що грибний паштет готувати дуже легко і просто. Витративши всього тридцять хвилин часу, ви будете мати повноцінну страву. Таку страву можна використовувати в якості закуски, а також дуже смачно буде, якщо намазувати паштет на хліб. Крім того, така закуска дуже корисна, так як гриби містять велику кількість білків, корисних речовин і мікроелементів.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Печериці Українські Печериці Кремові 500г
500 г.
Гриби білі свіжеморожені
300 г.
Олія соняшникова салатна 500мл
30 мл.
Цибуля
1 шт.
Сіль Єгипет
1 ч. л.
Часник
1 зубчик
Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл
20 мл.
Етапи приготування
01
Печериці помити, висушити і порізати. Додати миті, очищені і нарізані білі гриби.
02
Смажити грибну суміш на розігрітій сковороді з маслом, помішуючи, поки з грибів не випариться волога. Додати нарізану цибулю, смажити ще 5 хвилин.
03
Отриману суміш скласти в блендер. Додати сіль, лимонний сік, часник і подрібнити до однорідної консистенції.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів