
Мексиканські смажені тамале
Тамале - одна із самих популярних страв мексиканської кухні. У Мексиці її просто обожнюють. Вікіпедія підказує нам, що тамале - це коржик із кукурудзяної муки, загорнутий кукурудзяним листям і приготований на пару. Перед вживанням кукурудзяне листя знімають. Тамале може містити начинку з м'ясного фаршу, сирів, фруктів або овочів, нерідко з перцем чилі. Варіантів приготування цієї страви безліч. Запропонований рецепт - це всього лише варіація на тему: "Тамале", а саме тамале смажені. Тісто, як і в класичному рецепті, готується з кукурудзяного борошна. Начинка - з м'ясного фаршу. Кукурудзяне листя не використовується. Подавати смажені тамале можна з гострим соусом.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Фарш М'ясний Сомельє з кролика
500 г.
Борошно кукурудзяне Сто Пудов 500г
500 г.
Вода негазована Аквуля 2л
600 мл.
Масло вершкове домашнє
60 г.
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
за смаком
Приправа Ласочка Пава приправа для м'яса 30г
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Для тіста змішати вершкове масло, борошно і сіль, поступово додаючи теплу воду.
02
Фарш обсмажити з сіллю та спеціями. Відщипнути шматочок тіста, розім'яти його, зробити коло, викласти в середину ложку м'яса, потім обернути тісто навколо м'яса, формуючи кульку.
03
Налити в каструлю воду, зверху поставити шумівку. Помістити кульки в шумівку і готувати 2 години.
04
Вийняти кульки з шумівки, посипати борошном і обсмажити в соняшниковій олії кілька хвилин до коричневого кольору з усіх сторін.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів