
Лимонний кисломолочний сир
Лимонний сир - це неймовірно смачний, ароматний, корисний, просто дивовижний десерт. Його можна використовувати як десерт, як крем для торта або як наповнювач для еклерів і кошичків. Щоб цедра віддала свій аромат, необхідно після її додавання до збитих яєць, дати отриманій масі настоятися півгодини. При приготуванні сиру також важливе ретельне проціджування для видалення цедри і нерозмішаного білка, інакше при тепловій обробці в кремі можуть з'явитися білі пластівці. Лимонний сир можна зберігати в холодильнику близько 3-х тижнів.
Інгредієнти
Яйце куряче
3 шт.
Лимони
3 шт.
Масло вершкове
125 г.
Цукор
250 г.
Етапи приготування
01
Збити на водяній бані яйця, влити проціджений лимонний сік, додати також цедру.
02
Додати в каструлю цукор і масло. Перемішати, до однорідної маси.
03
Варити поки цукор не розчиниться, суміш повинна бути густою. Перекласти готову суміш у банки, закрити кришкою. Дати настоятися кілька годин. Зберігати в холодильнику.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів