
Легкий салат із тигрових креветок і авокадо
Ця страва дуже легка і за калорійністю, і за способом приготування. А ще вона неймовірно корисна, тому ідеально підходить для тих, хто стежить за здоров'ям і фігурою. За рахунок тигрових креветок і пармезану у салаті міститься багато білка, рукола додає порцію вітамінів, а горішки з авокадо забезпечують цінними жирами. До речі, якщо у вас немає часу чекати, доки розморозяться тигрові креветки, можете скористатися лайфхаком від шефа і просто залити їх теплою водою хвилин на 20.
Інгредієнти
Креветки тигрові
5шт
Авокадо
200г
Помідори чері
80г
Пармезан
60г
Рукола
80г
Лайм
0,5шт
Оливкова олія
35мл
Вино
30г
Соєвий соус
10мл
Бальзамічний крем
10мл
Мед квітковий
20г
Горішки кедрові
10г
Сіль
за смаком
Перець
за смаком
Етапи приготування
01
Приготуйте заправку: змішайте мед з соєвим соусом, цедрою і фрешем з однієї половинки лайму, бальзамічним кремом і оливковою олією
02
Дно тарілки вистеліть руколою. Зверху викладіть подрібнений кубиками авокадо, половинки помідорів чері і тонкі пластинки пармезану.
03
Обсмажте очищені креветки на оливковій олії. Посоліть, поперчіть, влийте вино.
04
Викладіть креветки зверху на решту інгредієнтів, посипте горішками і полийте заправкою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів