Курочка під вершково-грибним соусом - Image

Курочка під вершково-грибним соусом

Кількість порцій: 2Час приготування: 45 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Курочка з грибами – кулінарна класика, що поєднує в собі легкість і поживність. Вершки ж доповнюють цей ідеальний метч, надають страві ніжності й ароматності. Готуйте, коли хочеться простої, без забобонів, вечері.

Продукти для рецепту

Філе куряче
199.90 - 293.00

Філе куряче

за 1 кг

Інгредієнти

Філе куряче

400г

Соус соєвий Chong 1л

1ст.л.

Шампунь Hugva Herbal Оливкова олія 0,5л

1ст.л.

Гриби білі Spela заморожені різані 300г

150г

Борошно 7 1кг

½ ст.л.

Вершки збиті Sterilgarda Alimentari 35% 200г

2ст.л

Бульйон курячий Food Studio 500мл

150мл

Сметана ХМЗ 20%

1ст.л.

Цибуля

½

Сіль Єгипет

на смак

Перець чорний Kotanyi горошок 70г

на смак

Етапи приготування

01

Куряче філе промийте, висушіть, наріжте невеликими шматочками. Посоліть, поперчіть з двох сторін, складіть у миску і залийте комбінацією соєвого соусу та оливкової олії.

02

На розігріту пательню викладіть курку та обсмажте до золотистої скоринки.

03

Викладіть курку задля того, щоб стекла олія.

04

У сковорідку, де обсмажувалася курка, викладіть цибулю. Пасеруйте її 1-2 хв. Далі додайте нарізані білі гриби та обсмажуйте на середньому вогні упродовж 10-15 хв.

05

Посоліть та поперчіть гриби, додайте борошно. Перемішайте. Влийте бульйон, вершки та сметану, перемішайте, накрийте кришкою та доведіть до кипіння.

06

Коли соус закипить, викладіть на нього вже трішки обсмажене куряче філе і тушкуйте близько 20 хв. Смачного!

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв