Курячі сердечки з соусом - Image

Курячі сердечки з соусом

Кількість порцій: 4Час приготування: 1 годСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Курячі сердечка з соусом - це смачно і корисно, а рецепт приготування цієї страви неймовірно простий. Його добре використовувати в якості звичайного повсякденного обіду або вечері. Ситні курячі сердечка в делікатному соусі чудово поєднуються практично з будь-якими гарнірами, будь то: рис, гречка, картопляне пюре, макаронні вироби. Блюдо виходить по-справжньому ніжним, соковитим і ароматним. Важливо також витримати час тушкування, тоді курячі сердечка вийдуть дуже м'якими, а соус густим і насиченим.

Продукти для рецепту

Серце куряче
136.40

Серце куряче

за 1 кг

Інгредієнти

Серце куряче

500 г.

Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г

100 г.

Печериці Українські Печериці Кремові 500г

100 г.

Гірчиця ВХС Вінницька 125г

0,5 ст. л.

Сир Dziugas Пармезан 40%

30 г.

Сіль Єгипет

за смаком

Спеція Перець чорний мелений

за смаком

Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л

за смаком

Зелень мікс 100г

за смаком

Помідори черрі Polan мариновані 660г

3 шт.

Етапи приготування

01

Сердечки промити, прибрати плівки, і обсмажити на сковороді в олії на середньому вогні до готовності протягом 25 хвилин.

02

Додати до сердець порізані шампіньйони і обсмажити все разом ще хвилин 5.

03

Залити в обсмажені сердечки з грибами вершки і гірчицю. Посолити, поперчити за смаком і добре перемішати.

04

Блюдо тушкувати на середньому вогні під кришкою до загустіння соусу. В кінці додати дрібно натертий пармезан і прогрівати, поки сир не розплавиться.

05

Готову страву посипати зеленню і прикрасити помідорами черрі.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв