Кугель з рибою - Image

Кугель з рибою

Кількість порцій: 4Час приготування: 1 год 20 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Кугель (кугол або кугл) - традиційна страва єврейської кухні, схожа із запіканкою, а вірніше сказати: що являє собою щось середнє між запіканкою і пудингом. Інгредієнти для приготування кугеля можуть бути самими різними. Кугелі можна розділити на солодкі: з родзинками, сиром і фруктами і несолодкі: з м'ясом, рибою, сиром і овочами. Приготуйте кугель з рибою. Риба для цього рецепта підійде будь-яка. Довіртеся своєму смаку. Перед запіканням рибу попередньо відварюють. Заливкою будуть служити яйця, збиті з вершками. Поєднання в запропонованому рецепті риби і картоплі перетворює кугель з рибою в самостійну страву.

Продукти для рецепту

Картопля фасована
55.20

Картопля фасована

за 1 кг

Інгредієнти

Картопля фасована

4 шт.

Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г

150 мл.

Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт

2 шт.

Цибуля ріпчаста фасована від 3кг

за смаком

Спеція Перець чорний мелений

за смаком

Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л

за смаком

Сіль Єгипет

за смаком

Етапи приготування

01

Картоплю і цибулю очистити, промити. Розігріти духовку до 180°C.

02

Цибулю нарізати кільцями і обсмажити на розігрітій сковороді з маслом, до злегка золотистого кольору.

03

Відварену рибу подрібнити. Картоплю нарізати тонкою соломкою.

04

У миску вбити яйця, додати сіль і перемішати. У суміш додати вершки і збити.

05

Змастити жароміцну форму маслом. Викласти шарами картоплю, потім обсмажену цибулю, посолити і поперчити, подрібнену рибу, цибулю і картоплю.

06

Викладені шари залити сумішшю з яєць і вершків. Поставити в духовку і запікати 45 хвилин при температурі 150°C.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Тунець з соусом песто

Тунець з соусом песто

4

15 хв