
Креветки з текілою, вершками і зеленою цибулею
Креветки з вершками, текілою і зеленою цибулею - це незвичайне і дуже оригінальне блюдо, яке готується в кращих ресторанах світу. Якщо не виявилося під руками вершків, можна запросто замінити їх сметаною (відсоток жирності вершків або сметани визначайте на ваш смак). Просто ідеально як гарнір до цього блюда підійде варений розсипчастий рис. Подавати їх, звичайно ж, потрібно гарячими. Дуже смачні і соковиті креветки, з тонким п'янким ароматом - ця страва може стати прикрасою святкового столу для будь-яких урочистостей.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Креветки очищені варено-морожені 31/50
600 г.
Сіль Єгипет
1 ч. л.
Масло вершкове домашнє
2 ст. л.
Текіла Ouroboros 38% 0,7л
100 мл.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
150 мл.
Цибуля зелена Auchan пучок 75г
2 шт.
Спеція Перець чорний мелений
0,75 ч. л.
Етапи приготування
01
Покласти в миску креветки, насипати сіль і перець, ретельно перемішати.
02
Розігріти на середньому вогні сковороду, покласти вершкове масло, викласти на сковороду креветки, обсмажити до рожевого кольору, протягом 3-5 хвилин.
03
Зменшити вогонь, налити в сковороду текілу, підпалити. Кілька разів струснути сковороду, щоб вщухло полум'я.
04
Прибрати сковороду з вогню, додати в неї вершки, перемішати з креветками, всипати дрібно нарізану зеленуй цибулю. Подавати креветки гарячими, як гарнір використовувати рис.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів