Червоний рис зі спеціями, куркою і зеленим горошком - Image

Червоний рис зі спеціями, куркою і зеленим горошком

Кількість порцій: 4Час приготування: 45 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

У запропонованому рецепті використовується червоний рис. Багато господинь не знають про його існування. Білий або бурий рис - це зрозуміло, а червоний? Пояснюється все просто - цей рис не шлифований, у ньому збережена оболонка, що має червоний колір за рахунок натурального рослинного пігменту, який є потужним антиоксидантом. Червоний рис внесе різноманітність у повсякденне меню. Готується він трохи довше звичайного білого рису - близько 35 хвилин. Червоний рис має гарну властивість - залишатися розсипчастим після приготування. У процесі його готування вода трохи забарвлюється, але дана особливість не заважає готувати рис в поєднанні з іншими продуктами - як в даному випадку з куркою і зеленим горошком.

Продукти для рецепту

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
339.00

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

250 мл

Інгредієнти

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

3 ст. л.

Філе куряче

680 г.

Перець Ista болгарський червоний та жовтий на грилі 1000г

3 шт.

Цибуля ріпчаста фасована від 3кг

1 шт.

Часник

1 шт.

Орегано Auchan 20г

1 ст. л.

Паприка різана червона

1 ст. л.

Перець кайєнський Badia мелений 49,6г

0,75 ч. л.

Рис пропарений

300 г.

Бульйон курячий Food Studio 500мл

400 мл.

Соус томатний Руна Гострий фірмовий 485г

120 мл.

Горошок зелений Лімо заморожений 400г

300 г.

Етапи приготування

01

Налити в розігріту сковороду на середньому вогні оливкову олію. Курку натерти сіллю і перцем, викласти м'ясо на сковороду із олією. Додати до курки на сковороді подрібнену цибулю, часник і перець. Обсмажувати протягом 5 хвилин.

02

Додати в сковороду паприку і кайєнський перець. Всипати рис, ретельно перемішати.

03

Влити в сковороду бульйон і томатний соус, довести суміш до кипіння, зменшити вогонь, накрити кришкою сковороду, тушкувати протягом 25 хвилин, курка і рис мають стати м'якими, а рідина повинна увібратися.

04

Наприкінці, за 2 хвилини до готовності додати зелений горошок, посолити і поперчити за смаком.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв