Кислий червоний соус - Image

Кислий червоний соус

Кількість порцій: 4Час приготування: 20 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Пропонуємо вашій увазі рецепт смачного кислого соусу. Кислі соуси дуже добре поєднуються з м'ясними стравами. Кислий соус цінується не тільки завдяки своїм смаковим якостям і прекрасному поєднанню з м'ясними стравами. Кислий соус дуже корисний, адже, завдяки своєму складу він благотворно впливає на весь травний тракт, допомагаючи виділяти в потрібній кількості секрецію, щоб перетравлювати жирну їжу. Ось для цього і потрібен кислий соус. Особливо прекрасно він нейтралізує свинячий жир. Кислі соуси готують з різних ягід - ожини, журавлини і навіть з кислої вишні. Але у нас буде соус на основі лимонної кислоти. До речі, дуже обережно слід їсти кислі соуси людям з підвищеною кислотністю шлунка.

Інгредієнти

Борошно

1 ч. л.

Бульйон овочевий

200 мл.

Олiя

1 ст. л.

Лимонна кислота

за смаком

Цукор

за смаком

Етапи приготування

01

Масло з'єднати з борошном і ретельно перемішати, додати палений карамелізований цукор.

02

У масу поступово влити гарячий бульйон і проварити до загустіння. Потім додати лимонну кислоту і посолити.

03

У готовий соус додати цукор за смаком, але так, щоб залишався приємний кислуватий смак.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Кислий червоний соус – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua