Кефірні оладки з яблуками - Image

Кефірні оладки з яблуками

Кількість порцій: 8Час приготування: 25 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Cніданок

Всі добре знають оладки. Всі їх люблять , особливо діти . Оладки поширені в усьому світі. Тільки готують їх по- різному і по- різному називають . Але в слов'янській кухні ці смажені коржики з рідкого тіста , замішаного на воді або молоці називають оладками , які оспівані в російській народній творчости . Сьогодні ми вам запропонуємо приготувати оладки на кефірі та соді. Ці інгредієнти додадуть особливої ​​пишності нашим оладки . Їх буде набагато смачніше їсти. Оладки з яблуками потрібно подавати з медом або варенням , обов'язково приставивши до них сметану. Не сумнівайтеся , це класичне слов'янське блюдо дуже порадує вас і ваших рідних.

Продукти для рецепту

Кефір Зарог 2,5% 870г
58.00 - 59.80

Кефір Зарог 2,5% 870г

870 г

Інгредієнти

Кефір Зарог 2,5% 870г

500 мл.

Цукор Ваш Цукор 10кг

100 г.

Яйце куряче С0 1шт

2 шт.

Сода харчова 500г

3 г.

Борошно пшеничне вищий гатунок

400 г.

Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г

300 г.

Етапи приготування

01

Яйця трохи збити з цукром. Змішати їх з кефіром.

02

Борошно з содою просіяти і додати до кефірної маси. Яблука помити і натерти на крупній тертці. Зайвий сік віджати.

03

Довести тісто до однорідної консистенції. Викладати тісто ложкою на розігріту сковороду і смажити по 1 хвилині з кожної сторони.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Овочеве карі

Овочеве карі

1

20 хв