Картопляний млинчик із оселедцем - Image

Картопляний млинчик із оселедцем

Кількість порцій: 1Час приготування: 35 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Картопляний млинчик із начинкою з оселедця і буряка - традиційна норвезька закуска. Картопля та оселедець - виграшне поєднання продуктів, що і є запорукою успіху запропонованої закуски. Картоплю треба натирати на самій дрібній тертці. Картопляне тісто для млинчика готується дуже швидко, використовуються традиційні для млинців інгредієнти: яйце, кефір, сода і мука. Мелені перець і коріандр додадуть страві пряний аромат. Із ще теплого рулету із картопляного млинчика зі смачною начинкою з оселедця і буряка вийде три апетитних млинчика, перев'язаних пір'ям зеленого лука.

Продукти для рецепту

Борошно 7 1кг
21.90

Борошно 7 1кг

1 кг

Інгредієнти

Борошно 7 1кг

1 ст. л.

Картопля фасована

1 шт.

Буряк

1 шт.

Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт

1 шт.

Кефір Зарог 2,5% 870г

1 ст. л.

Спеція Коріандр мелений

за смаком

Сода харчова 500г

1/2 ч. л.

Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл

1 ч. л.

Суміш Carmencita Чорний перець та морська сіль 61г

за смаком

Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л

10 мл.

Оселедець закусочний

150 г.

Сметана ХМЗ 20%

за смаком

Етапи приготування

01

Картоплю очистити, помити, потім натерти на дрібній терці. Перекласти в глибоку миску. Додати яйце, кефір, гашеної лимонним соком соди і борошно. Перемішати все. У отримане густе тісто додати сіль, перець і мелений коріандр.

02

У сковороду влити рослинну олію. Розігріти. Вилити тісто. Розподілити рівномірно по усій поверхні сковороди. Прожарити млинчик.

03

Відварити заздалегідь буряк. Очистити. Нарізати соломкою, а оселедець - брусками. На готовий картопляний млинчик викласти буряк і оселедець. Згорнути його в рулет і розрізати на три частини. Скріпити, перев'язавши пером зеленої цибулі. Подавати із сметаною.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв