
Картопляний салат з ковбасками і швейцарським сиром
Картопля - продукт, який гармонійно поєднується з багатьма продуктами. Напевно, тому існує безліч рецептів салатів із використанням картоплі. Таким салатам в кулінарній книзі сміливо можна відвести окрему главу: настільки їх багато. Картопляний салат з ковбасками і швейцарським сиром - один із них. Порада: при приготуванні картоплі на пару потрібно використовувати підсолену воду. Цей процес займе приблизно тридцять хвилин, тому можна в цей час приготувати соус із гірчиці, оцту і оливкового масла і прокип'ятити курячий бульйон з білим сухим вином. Ці інгредієнти салату додадуть йому оригінальні смак і аромат.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Картопля фасована
700 г.
Бульйон курячий Food Studio 500мл
225 мл.
Вино Giacondi Chardonnay біле сухе 11.5% 3л
75 мл.
Гірчиця Deroni Діжонська 200г
10 г.
Оцет винний Kuhne волоський горіх 250мл
60 мл.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
75 мл.
Ковбаски індичі
115 г.
Цибуля зелена Auchan пучок 75г
10 г.
Петрушка 70г
10 г.
Сир твердий Грана Падано 32%
60 г.
Салат Лолло Біонда зелений
4 стеблі
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Картоплю відварити на пару. У каструлю вилити бульйон і вино, поставити на вогонь. довести до кипіння, повинна випаруватися половина рідини.
02
У мисці змішати гірчицю, влити оцет, збити, поступово ввести в суміш оливкову олію, не перестаючи збивати. Повинна вийти однорідна маса.
03
Відварену картоплю нарізати кружечками, викласти на тарілку, полити зверху курячим бульйоном, додати сіль і перець, перемішати. Дати 5 хвилин для вбирання. Зайву рідину злити.
04
Ковбаски злегка відварити. Нарізати ковбаски, додати їх до картоплі. Посипати зеленню і тертим сиром. Заправити соусом, перемішати.
05
На тарілки розкласти салатні листя, на них порцію картопляного салату із ковбасками.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів