Чушки бурек - Image

Чушки бурек

Кількість порцій: 2Час приготування: 35 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Чи цікавилися ви колись стравами болгарської кухні? Не дивлячись на те, що за походженням слов'яни і болгари досить близькі, все ж у нас достатньо різна кухня. Підтвердженням того є рецепт чушки бурек. Цю страву під силу приготувати навіть молодим недосвідченим господиням, тому що її дійсно легко готувати. Та проте страва виходить дуже смачною, але крім того вона і виглядає дуже презентабельно. Її можна навіть подавати до святкового столу. А те, що в ній використовується болгарський солодкий перець, тільки надає страві особливу значимість. Адже перець дуже корисний, збагачений вітамінами, крім того він дуже соковитий на смак.

Продукти для рецепту

Перець зелений фасований
103.80

Перець зелений фасований

за 1 кг

Інгредієнти

Перець зелений фасований

2 шт.

Фарш свинячо-яловичий Український охолоджений

150 г.

Бринза Кілія Балканська 45%

150 г.

Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт

2 шт.

Борошно 7 1кг

50 г.

Петрушка 70г

1 пучек

Часник

1 шт.

Сухарі Київхліб Київські 260г

150 г.

Сіль Єгипет

за смаком

Олія соняшникова салатна 500мл

20 мл.

Етапи приготування

01

Перець очистити, змастити соняшниковою олією, запікати в духовці 15 хвилин.

02

Обсмажити фарш, часник і петрушку дрібно нарізати. Натерти сир на крупній тертці, додати 1 яйце, часник, петрушку і змішати з готовим фаршем. Посолити.

03

Перець остудити, зняти шкірку. Заповнити чушки начинкою, обваляти в борошні, 1 яйці і панірувальних сухарях.

04

Обсмажити на середньому вогні по 5 хвилин з кожного боку.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв