Зелена шакшука - Image

Зелена шакшука

2

Кількість порцій: 1Час приготування: 15 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Где никогда не закрывают границы? На наших кухнях! И сегодняшний рецепт израильской шакшуки на новый манер — яркий тому пример. Один кусь — и вы будто бы на шумных улицах Тель-Авива. Поэтому скорее изучайте новый рецепт, покупайте нужные ингредиенты в METRO и готовьте.

Продукти для рецепту

Цибуля зелена
483.90

Цибуля зелена

за 1 кг

Інгредієнти

Цибуля зелена

2

Салат Metro Chef Бебі шпинат митий 125г

500г

Олія оливкова Metro Chef Extra Virgin 1л

2 ст. л.

Сіль Metro Chef морська харчова помел №0 1кг

за смаком

Перець чорний Metro Chef мелений 520г

за смаком

Етапи приготування

01

Нарізаємо цибулю. Нагріваємо на середньому вогні велику глибоку сковороду. Наливаємо в неї оливкову олію. Додаємо цибулю та пасеруємо 2–3 хвилини.

02

Додаємо шпинат. Солимо, перчимо. Перемішуємо, поки шпинат не почне м'якшати.

03

Розбиваємо яйця та акуратно виливаємо їх на сковороду. Накриваємо кришкою та тримаємо на вогні від двох до п'яти хвилин, залежно від бажаного ступеня готовності. А потім посипаємо попередньо нарізаною фетою та відразу подаємо на стіл. Смачного!

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Нові рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Зелена шакшука – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua