
Зелена шакшука
2
Где никогда не закрывают границы? На наших кухнях! И сегодняшний рецепт израильской шакшуки на новый манер — яркий тому пример. Один кусь — и вы будто бы на шумных улицах Тель-Авива. Поэтому скорее изучайте новый рецепт, покупайте нужные ингредиенты в METRO и готовьте.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Цибуля зелена
2
Салат Metro Chef Бебі шпинат митий 125г
500г
Олія оливкова Metro Chef Extra Virgin 1л
2 ст. л.
Сіль Metro Chef морська харчова помел №0 1кг
за смаком
Перець чорний Metro Chef мелений 520г
за смаком
Етапи приготування
01
Нарізаємо цибулю. Нагріваємо на середньому вогні велику глибоку сковороду. Наливаємо в неї оливкову олію. Додаємо цибулю та пасеруємо 2–3 хвилини.
02
Додаємо шпинат. Солимо, перчимо. Перемішуємо, поки шпинат не почне м'якшати.
03
Розбиваємо яйця та акуратно виливаємо їх на сковороду. Накриваємо кришкою та тримаємо на вогні від двох до п'яти хвилин, залежно від бажаного ступеня готовності. А потім посипаємо попередньо нарізаною фетою та відразу подаємо на стіл. Смачного!
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів