Гарячий масляний ром зі спеціями - Image

Гарячий масляний ром зі спеціями

Кількість порцій: 1Час приготування: 20 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Ром часто використовується для створення делікатесних десертів і кондитерських виробів. Для приготування коктейлів в основному використовується світлий ром, зі слабким смаком і тонким ароматом. Ром є міцним спиртним напоєм, який створюють шляхом перегонки цукрового очерету і бродіння. До складу рома входять мінеральні речовини, а також глюкоза, декстрин і мальтоза. Цей напій справляє позитивний вплив на травний процес, допомагає зняти втому, а в холодні дні ефективно зігріває. Кориця, гвоздика, цедра, мускатний горіх не тільки допомагають зробити смак напою оригінальніше, але й надають неповторний аромат.

Продукти для рецепту

Цукор коричневий АТА порційний стік 100х5г
131.70

Цукор коричневий АТА порційний стік 100х5г

500 г

Інгредієнти

Цукор коричневий АТА порційний стік 100х5г

1 ч. л.

Цедра лимону Kotanyi 14г

0,25 ч. л.

Спеція Кориця мелена

за смаком

Спеція Гвоздика мелена

за смаком

Спеція Горіх мускатний мелений

за смаком

Ром Cuerpo білий 37.5% 0.7л

50 мл.

Вода негазована Аквуля 2л

за смаком

Масло вершкове домашнє

1 ч. л.

Етапи приготування

01

Стакан для майбутнього напою ополоснути окропом, для того, щоб він встиг нагрітися.

02

Покласти в стакан цукор, корицю, цедру, гвоздику, мускатний горіх.

03

Залити в стакан ром і за смаком гарячу воду.

04

Зверху викласти шматочок вершкового масла. Подавати відразу ж.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв