
Оладки пісні
Людям, що дотримуються посту, можна не відмовлятися від приготування улюбленої багатьма страви - оладок, а скориставшись цим рецептом, приготувати пісні оладки. Звичайно ж, їх готують без продуктів тваринного походження (яєць і кефіру). Запропоновані оладки дріжджові, хоча можливий і бездріжджовий варіант пісних оладок: із содою або розпушувачем. Порада: розвівши дріжджі в підігрітій воді, треба почекати, поки на поверхні води з'явиться піна. Після порційного додавання борошна і замішування тіста до консистенції густої сметани дайте час тісту "підійти" (збільшити свій об'єм приблизно в 2 рази). Знадобиться приблизно півгодини. Важливо набирати тісто ложкою для викладання на сковороду, не перемішуючи.
Інгредієнти
Дріжджі
30 г.
Борошно пшеничне
200 г.
Вода
300 мл.
Цукор
10 г.
Сіль
за смаком
Етапи приготування
01
Розвести дріжджі в підігрітій воді. Додати цукор, сіль, просіяне борошно. Довести тісто до однорідної консистенції.
02
Розігріти сковорідку. Не перемішуючи тісто, викладати столовою ложкою на сковорідку. Обсмажити оладки до золотистого кольору.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів