Форель на пару з часниковим маслом - Image

Форель на пару з часниковим маслом

Кількість порцій: 2Час приготування: 40 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Риба сама по собі є популярним і корисним продуктом, але саме форель є фаворитом серед рибної різноманітності. Тому цей продукт дуже широко і з великим задоволенням використовують в кулінарії усі господині. Поліпшити смак і аромат рибному делікатесу допомагають прянощі, куди ж без оригінальності?! Звичайно, щоб обід вийшов ситнішим, можна приготувати гарнір у вигляді картопляного пюре. Класична страва картоплі з рибою не зашкодить урізноманітити пікантним доповненням - помідорами-черрі. А перетворити звичайний смак пюре зможе смажене листя розмарину. Смачно, просто та оригінально, спробуйте самі!

Продукти для рецепту

Форель жива
299.00 - 306.00

Форель жива

за 1 кг

Інгредієнти

Форель жива

1 шт.

Масло вершкове домашнє

100 г.

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

60 мл.

Часник

1 шт.

Петрушка 70г

пучок

Чебрець (тим'ян), шт

3 шт.

Розмарин 50г

3 шт.

Сіль Єгипет

за смаком

Перець чорний Kotanyi горошок 70г

за смаком

Етапи приготування

01

Попередньо очищену рибу, натерти сіллю і перцем. У форель покласти гілочку розмарину і відправити до пароварки на 30 хвилин.

02

Налити в сковорідку оливкову олію (достатньо 60 мл.) і розігріти. Покласти в неї розмарин на 3 хвилини. Потім промокнути пряну траву серветкою і покласти на тарілку.

03

Перейти до наступного етапу - приготування часникового масла. Для цього: часник, очищений від лушпиння дрібно порізати і розтопити на маленькому вогні разом із вершковим маслом. Часник повинен вийти золотистого кольору, але ні в якому разі не дати йому підгоріти. У розтоплене масло додати дрібно нарізану петрушку і чебрець. Потім все посолити, поперчити і перемішати.

04

Готову рибу викласти на тарілку і полити отриманним часниковим маслом. Прикрасити зеленню, або пряними травами, за бажанням.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв