
Фаршировані курячі грудки з томатами, козячим сиром і спаржею
За цим рецептом грудки необхідно відбити до товщини приблизно один сантиметр. Посолити і поперчити за смаком курячі відбивні потрібно перед скручуванням в рулетики. Замість козячого сиру для начинки можете взяти будь-який твердий сир або кисломолочний сир. У ароматний вершковий соус, в якому тушкуються фаршировані рулетики, можна додати дрібно нарізані шматочки цукіні і спаржу, що залишилася. Овочі попередньо відварити протягом двох хвилин у підсоленій воді до м'якості. При подачі до столу рулетики розрізати на порційні шматочки і прикрасити гілочкою розмарину. Полити вершковим соусом, виклавши поруч овочі. Фаршировані грудки будуть гідною прикрасою до будь-якого гарніру.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Куряча грудка домашня
4 шт.
Помідори Kuhne в'ялені 340г
100 г.
Сир козячий Entrepinares
100 г.
Спаржа зелена свіжа 200г
200 г.
Масло вершкове домашнє
50 г.
Бульйон курячий Food Studio 500мл
375 мл.
Вершки President збиті зі смаком ванілі 28% 250г
250 г.
Цибуля зелена Auchan пучок 75г
8 шт.
Етапи приготування
01
Загорнути грудки в харчову плівку, відбити з обох сторін. На кожну викласти рівну кількість помідорів, козячого сиру і спаржі. Згорнути в рулети грудки, закріпити ниткою або зубочисткою.
02
Поставити на середній вогонь сковороду, покласти вершкове масло, обсмажити курячі рулети до золотистого кольору і хрусткої скоринки. Додати бульйон, зменшити вогонь. Накрити кришкою зверху, тушкувати протягом 10 хвилин, до готовності курки.
03
У сковороду додати вершки, додати нарізану цибулю, постійно змішуючи, тушкувати 4 хвилини.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів