
Фахітас із куркою та квасолею
Мексиканці - дуже цікавий народ. Дуже експресивний і імпульсивний. Мексиканські серіали з вируючими пристрастями відомі у всьому світі. Якщо ви хочете, щоб у вас на кухні сьогодні кипіли мексиканські пристрасті, звичайно в хорошому сенсі цього слова, тоді пропонуємо вам приготувати одну із страв мексиканської кухні. Фахітас з куркою і квасолею вважається національною стравою в Мексиці. Там її подають з кукурудзяними коржами - тортіліями. Але ми спростимо трошки цю страву і будемо подавати її з лавашем і сметаною. Готується страва дуже просто і легко. За тридцять хвилин ви будете мати повноцінну поживну страву. Приємного апетиту!
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Котлетне м'ясо свиняче М'ясо Карпат охолоджене
1 кг.
Перець Болгарський
3 шт.
Перець чилі червоний
4 шт.
Квасоля Aro консервована в розсолі 400г
400 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
за смаком
Етапи приготування
01
Спочатку потрібно нарізати смужками болгарський перець. Потім промити курче філе та нарізати його кубиками. В розігрітій олії обсмажити нарізаний болгарський перець, додати приготоване куряче філе, злегка обсмажити, посолити.
02
Промити, почистити від насіння перець чилі. До болгарського перцю та курячого м'яса додати нарізаний перець чилі та квасолю.
03
Накрити кришкою та тушкувати до готовності протягом 10 хвилин. Подавати з лавашем та сметаною.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів