
Яєчний салат із селерою і гірчицею
Вашій увазі яєчний салат із селерою і гірчицею. З одного боку – простий і нічим не примітний салат. З іншого – його лаконічність, свіжість і вишуканість здивують навіть найдосвідченішого гурмана. Гармонійне поєднання солодощі селери і гіркоти діжонської гірчиці (її можете замінити на французьку крупнозернисту) робить салатик пікантним і по-своєму особливим. До речі, його Ви можете зробити легкою, ситною і оригінальною начинкою для сендвічів. Для цього рекомендуємо салатну масу викласти в цілісний лист салату (щоб майонезна заправка не витікала і не розм'якшувала хліб), а потім розташувати її між двома шматочками хліба або половинками булочки. Все геніальне просто. Смачного.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яйце куряче С0 1шт
4 шт.
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
30 г.
Стебло селери
100 г.
Гірчиця Deroni Діжонська 200г
20 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Яйця відварити, охолодити, очистити, нарізати кубиками або скибочками.
02
Селеру помити і нарізати скибочками. Гірчицю і майонез змішати.
03
Всі інгредієнти з'єднати. Додати заправку і перемішати салат.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів