
Дієтичні тефтелі
Якщо ваше здоров'я вимагає дієти, це ще не привід відмовляти собі в багатьох продуктах, наприклад, у м'ясі. Дієтичні тефтелі подарують вам сили та енергію, не заподіявши при цьому шкоди організму. Готувати таку смакоту зовсім нескладно, а з кожним наступним разом це буде ставати ще простіше. Тефтелі дуже ароматні, від чого апетит буде ще більшим, а шлунок активнішим. Ці ніжні і смачні м'ясні грудочки стануть відмінним доповненням до будь-якого гарніру - картоплі-пюре, гречки, рису, вівсянки. Також тефтелі відмінно доповнять калоріями будь-який суп. Ви можете покласти в суп вже готові тефтелі, або ж варити першу страву на основі бульйону. Приємного апетиту!
Інгредієнти
Свинина (м'якоть)
500 г.
Цибуля ріпчаста
2 шт.
Вода кип'ячена
700 мл.
Лавровый лист
2 шт.
Сіль
за смаком
Рис круглозернистий
1 ст.
Яйця
2 шт.
Часник
2 зубчика
Перець чорний мелений
за смаком
Соняшникова олія
50 мл.
Морква
1 шт.
Етапи приготування
01
М'ясо подрібнити на м'ясорубці до отримання фаршу.
02
1 цибулю і 4 зубчика часнику подрібнити і додати у фарш. Туди ж додати яйця.
03
Додати рис, посолити, поперчити і ретельно перемішати.
04
Нарізати цибулю, яка залишилася, моркву натерти на крупній терці.
05
Обсмажити на соняшниковій олії.
06
З фаршу зробити кульки.
07
Потім кульки опустити в киплячу воду і варити 30 хвилин.
08
Потім додати обсмажені цибулю і моркву, а також лавровий лист і варити ще 10 хвилин.
09
Готові тефтелі подавати з будь-яким гарніром.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів