Десертний кардамоновий крем - Image

Десертний кардамоновий крем

Кількість порцій: 4Час приготування: 15 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Як відомо: креми - найніжніші десерти. Першим десертним кремом були вершки, збиті з цукром. Цими ласощами ми зобов'язані середньовічній Франції. Сьогодні перелік десертних кремів дивує своєю різноманітністю: молочні, вершкові, фруктово-яєчні і фруктово-вершкові. У цьому переліку ми знайдемо і десертний кардамоновий крем. Щоб надати особливу пікантність цьому крему, у нього додають трохи коньяку. Додадуть свої смакові нотки і прянощі, що входять до складу крему: кардамон і кориця. Поділиться з ним своїм ароматом мед. Готовий крем потрібно розкласти порційно в підходящі формочки, креманки і поставити в холодильник. За бажанням можна прикрасити десерт тертим шоколадом, цукатами або подрібненими горіхами.

Інгредієнти

Вершки

300 мл.

Кардамон мелений

1 ст. л.

Коньяк

1 ст. л.

Мед

2 ст. л.

Кориця мелена

1/3 ч. л.

Сік лимонний

1 ч. л.

Етапи приготування

01

У вершки додати лимонний сік і збити.

02

Мед розігріти і додати в нього коньяк, корицю і кардамон.

03

Збити всі інгредієнти разом.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Десертний кардамоновий крем – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua