
Котлети із грибним соусом
Котлети з грибним соусом принесуть задоволення від обіду або вечері будь-якому гурману. Незважаючи на велику кількість інгредієнтів котлети дуже легкі в приготуванні. Вам знадобиться всього півгодини, аби змусити ваших близьких відчути себе справжніми аристократами. І це завдяки вустерширському соусу, коріння якого йдуть з Британії. Шавлія подарує страві ніжний аромат спокою. І без того ніжні котлети з яловичини стануть ще більш ніжними завдяки грибному соусу. Ситно, смачно і корисно - ідеальний обід для великої родини, тому побалуйте дорогих вам людей цим пікантним блюдом!
Інгредієнти
Фарш із яловичини
450 г.
Печериці
230 г.
Яйця
1 шт.
Цибуля
1 шт.
Крекер солоний
25 г.
Шавлія
1 ч.л.
Сіль
за смаком
Перець
за смаком
Масло вершкове
3 ст.л.
Вустерширський соус
2 ч.л.
Мука
3 ст.л.
Петрушка
20 г.
Етапи приготування
01
У мисці змішати фарш, яйця, цибулю, крекери, шавлію, сіль та перець. Замісити фарш до однорідності і сформувати з нього 4 однакові котлети товщиною 1,5 сантиметра.
02
Потім у сковороді на сильному вогні розігріти вершкове масло. Викласти котлети і смажити до коричневого кольору, близько 4 хвилин з кожного боку. Після готовності перекласти котлети на тарілку.
03
В сковороду додати вершкового масла, всипати гриби та смажити. Ввести в сковороду до грибів вустерширський соус, трохи посолити та поперчити. Посипати все мукою та влити 2,5 склянки води гарячої. Готувати такий соус близько 2 хвилин.
04
Котлети з соком, знову перекласти в сковороду та перемішати, вкинути петрушки та готувати ще кілька хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів