Крем заварний - Image

Крем заварний

Кількість порцій: 4Час приготування: 15 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Cніданок

Перед вами, напевно, один з найпопулярніших кремів, які використовуються в тортах і тістечках. Якщо ви подивитеся опис приготування, то зрозумієте, що цей крем досить просто приготувати. Якщо ви збираєтеся його використовувати не відразу, то зберігайте його в холодильнику, але попередньо покладіть зверху м'які шматочки вершкового масла. Це необхідно для того, щоб на поверхні крему не утворилася плівка (таке ж ви можете спостерігати при зберігання соусів). Тоді, перед тим як використовувати крем, достатньо буде перемішати його. Та й вершкове масло додасть дуже ніжний і приємний смак і аромат.

Інгредієнти

Молоко

500 мл.

Жовток яєчний

5 шт.

Цукор

200 г.

Борошно пшеничне

20 г.

Ванілін

3 г.

Етапи приготування

01

Відокремити білки від жовтків. Трохи збити жовтки з цукром, додати борошно і розмішати. Додати в яєчну суміш молоко і поставити на маленький вогонь. Проварити, збиваючи вінчиком, але не кип'ятити. Вимкнути вогонь, додати в крем ванілін і збити вінчиком.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Пана-кота з горгонзолою

Пана-кота з горгонзолою

4

30 хв

Крем заварний – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua