Кускус із креветками - Image

Кускус із креветками

Кількість порцій: 2Час приготування: 15 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Кускус - це не просто арабська страва. Так ще називається крупа, з якої, власне, і готують кускус. Ця страва магрібського або берберського походження, і була вона відомою ще в ХІІІ столітті в Північній Африці. Раніше кускус готували з проса. У наш час часто кускус готують із манної крупи, вона ще нагадує круглий рис. Але буває і з інших сортів круп. Кускус з креветками - це чудова і досить легка страва. Так як креветки самі по собі не жирні. А навпаки, дуже навіть корисні. Так як в них дуже багато різних вітамінів і мікроелементів. Така страва буде до речі на сніданок, обід і навіть вечерю. Вона досить проста і в той же час смачна і легка.

Продукти для рецепту

Кус-кус Novus пшеничний порційний 4х100г
78.99

Кус-кус Novus пшеничний порційний 4х100г

400 г

Інгредієнти

Кус-кус Novus пшеничний порційний 4х100г

200 г.

Масло вершкове домашнє

100 г.

Креветки тигрові дефростовані 16/20

10 шт.

Сіль Єгипет

за смаком

Спеція Перець чорний мелений

за смаком

Соус Ямчан чилі гострий 200г

за смаком

Етапи приготування

01

Тигрові креветки очистити.

02

На сковороді розтопити вершкове масло і обсмажити очищені креветки протягом 5 хвилин.

03

Потім зняти сковороду з вогню, а креветки викласти на тарілку.

04

У миску висипати кускус і залити розтопленим вершковим маслом, що залишилося. Трохи додати окропу, посолити і поперчити, за смаком. Ретельно перемішати і залишити на кілька хвилин настоюватися.

05

Розкласти кускус по тарілках, зверху викласти креветки і заправити гострим соусом.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв