Шоколадні трюфелі - Image

Шоколадні трюфелі

Кількість порцій: 6Час приготування: 1 год 15 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Cніданок

Одним з найпростіших і доступних варіантів домашніх солодощів є, звичайно ж, шоколадні трюфелі. Ці милі саморобні цукерки можна приготувати як до святкового столу, так і звичайного сімейного чаювання, коли хочеться порадувати домочадців чимось смачненьким. Основа наших трюфелів – густий ганаш із розтопленого шоколаду, згущеного молока і горішків. Потім охолоджені шоколадні кульки поливаються гарячим шоколадом і обвалюються в какао-порошку. Тримайтеся, ласуни: перед цими чудовими цукерками Ви точно не встоїте. До речі, своїм ім'ям десерт зобов'язаний великій схожості з вишуканим делікатесом – рідкісним грибом трюфелем, який можна знайти в густих дубових лісах південної Франції.

Інгредієнти

Шоколад

170 г.

Мигдаль

30 г.

Молоко згущене варене

20 г.

Какао-порошок

100 г.

Етапи приготування

01

Мигдаль подрібнити в блендері. Чорний шоколад (120 грам) розламати на шматочки і розтопити на водяній бані. Потім додати в нього варене згущене молоко, подрібнений мигдаль. Довести масу до однорідної консистенції.

02

Трохи охолодити шоколадну масу і скачати з неї кульки, розміром з волоський горіх. Покласти цукерки на 30-40 хвилин у морозильник. Какао просіяти на суху тарілку.

03

60 грам шоколаду розтопити на водяній бані. Дістати цукерки з морозильника, опускати їх у гарячий шоколад, а потім в какао. До подачі зберігати цукерки в холодильнику.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Овочеве карі

Овочеве карі

1

20 хв

Шоколадні трюфелі – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua